Der er babysalmesang igen i vinter og forår i Klovborg kirke ved Tine Mynster:

Alle med børn mellem ca. 3 og 12 måneder – med mødre eller fædre - er hjerteligt velkomne. Det foregår i Klovborg kirke, og kirkerummet vil selvfølgelig være opvarmet til lejligheden.

Vi begynder første gang onsdag d. 6. februar kl. 10.30

Sted: Klovborg kirke, hver gang kl. 10.30

Babysalmesang vil blive afholdt i alt 8 gange i januar, februar, marts, april måneder på følgende dage: onsdag d. 30. januar; onsdag d. 6. februar.; onsdag d. 20. februar; onsdag d. 27. februar.; onsdag d. 6. marts; onsdag d. 13. marts.; onsdag d. 20. marts.; onsdag d. 3. april.

Babysalmesang er et kirkeligt musikalsk forløb for spædbørn og deres mødre, hvor kendte og mindre kendte salmer og sange synges sammen. Der er fagter til teksterne, samvær med musik, sæbebobler og hygge. Børnene oplever gennem musikken og salmeteksterne den dybe samhørighed som musikken, kirkerummet og sangen afslører, at Gud har et ærinde med os mennesker. Kom og vær med!

Det er Tine Mynster, musikpædagog, der står for forløbet.

Arr. Klovborg menighedsråd