Babysalmesang i efteråret i Klovborg kirke

ved Tine Mynster

Her til efteråret 2018 tilbyder vi babysalmesang på ny.

- Alle med børn mellem ca. 3 og 12 måneder – med mødre eller fædre - er hjerteligt velkomne. Det foregår i Klovborg kirke, og kirkerummet vil selvfølgelig være opvarmet til lejligheden.

Vi begynder første gang onsdag d. 12. september kl. 10.30

Babysalmesang vil blive afholdt i alt 8 gange i september, oktober og november måneder på følgende dage: onsdag d. 12. sept.; onsdag d. 19. sept.; onsdag d. 26. sept.; onsdag d. 3. oktober; onsdag d. 10. okt.; onsdag d. 24. okt.; onsdag d. 31. okt. d. 7. november.

Babysalmesang er et kirkeligt musikalsk forløb for spædbørn og deres mødre, hvor kendte og mindre kendte salmer og sange synges sammen. Der er fagter til teksterne, samvær med musik, sæbebobler og hygge. Børnene oplever gennem musikken og salmeteksterne den dybe samhørighed som musikken, kirkerummet og sangen afslører, at vi mennesker og Gud har noget for med hinanden. Kom og vær med!

Det er Tine Mynster, musikpædagog, der står for forløbet.

Arr. menighedsrådet