Minikonfirmander

Minikonfirmander begynder torsdag d. 7. september kl. 12.50- 14.50 i konfirmandstuen

Vi indbyder 3. årgang til at følge minikonfirmandundervisningen. Der skal fortælles bibelhistorie, så vi kan høre om Gud og mennesker, vi skal besøge vores kirke og kirkegården. Og så vil vi lege, tegne, synge, spise kage og drikke saftevand og hygge os.

Tilmelding sker via tilmeldingsblanket, som udleveres gennem Klovborg Friskole, eller direkte til mig på tlf. 75761233.

Første gang for børnene vil blive torsdag d. 7. september kl. 12.50 – 14.50.
Børnene vil blive hentet med bus på Klovborg Friskole umiddelbart efter undervisningens afslutning: kl. 12.40 og bragt tilbage dertil kl. 14.55.
Forløbet afsluttes med gudstjeneste for børn og forældre søndag d. 26. november kl. 14 i Klovborg kirke.

Med venlig hilsen Kirsten Juul