Salmerytmik

Salmerytmik i Klovborg Kirke

ved Tine Mynster

Vi byder igen i efteråret 2018 velkommen til salmerytmik for småbørn i alderen 1 år til 4 år og dagplejemødre og eventuelt hjemmegående mødre.

Salmerytmik er et forløb, hvor de små inviteres indenfor i kirken og de ser kirkens rum i et musikalsk møde med sang og musik og leg. Det, som er helt naturligt for børnene: glæden ved musik og sang, får lov til at udfolde sig bl.a. til salmer som I Øster stiger solen op og nyere sange sammen med de voksne, som kommer og deltager.

Vi begynder første gang onsdag d. 12. september kl. 9.30

Sted: Klovborg kirke, hver gang kl. 9.30

Salmerytmik vil blive afholdt i alt 8 gange i september, oktober og november måneder på følgende dage: onsdag d. 12. sept.; onsdag d. 19. sept.; onsdag d. 26. sept.; onsdag d. 3. oktober; onsdag d. 10. okt.; onsdag d. 24. okt.; onsdag d. 31. okt. d. 7. november.

Tine Mynster er uddannet i almen musik ved Det jyske Musikkonservatorium med speciale i børnemusik.

Arr. Klovborg menighedsråd