Sogneaften med Mikkel Wold

Kristendom og samfund.

Om at give kejseren, hvad kejserens er.

Onsdag d. 16. januar kl. 19.30 i Konfirmandstuen.

Mikkel er Wold er sognepræst ved Marmorkirken fra 1994. Fra 2008 tillige lektor i sjælesorg ved Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter, Løgumkloster.

”Det er en udbredt opfattelse, at kirken skal holde sig fra at udtale sig om samfundsspørgsmål. Ofte nævnes Luther i den sammenhæng, men Luthers tanker kan ikke bruges til at hævde, at der ikke findes en teologisk begrundet samfundskritik.
Spørgsmålet om kristendom og samfund er ikke så enkelt endda. Foredraget dykker ned i historiens konfrontationer om temaet for at blive klogere på, hvordan vi i vores egen tid skal omgås spørgsmålet om kristendommen og samfundet.”

Alle er velkomne, menighedsrådet er vært ved en kop kaffe,

Med venlig hilsen Kirsten Juul

Musikgudstjeneste

4. søndag i advent 23. dec. kl. 10.30 i Klovborg kirke

Kom og vælg selv de salmer, vi skal synge ved gudstjenesten, kom og vælg din yndlingssalme. Uffe Kristiansen vil spille, og vi vil alle synge med. Tag børnene og børnebørnene med, tag dine forældre under armen og din bedsteforældre om skulderen og gå ind til julen lillejuleaftendagsmorgen sammen med venner, alene eller måske sammen med hele familien.

Sangaften i konfirmandstuen

Tirsdag d. 29. januar kl. 19.30

med temaet: Vinter.

Sange og salmer fra Højskolesangbogen og fra det nye salmetillæg: 100 nye salmer

Uffe Kristiansen vil spille og vi andre synge.

Menighedsrådet er vært ved en kop kaffe. Alle er velkomne.

Med venlig hilsen kirkesanger og organist