Sogneaftener

Tirsdag d. 2. oktober kl. 19.30:

Samtaledagen:  Er du sikker? Hvad er meningen?

Dette arrangement indgår i Grundtvigsk Forums samtaledag 2018 og har temaet ”Er du sikker?”

Ideen er, at vi mødes mange som muligt for at tale sammen om et emne, som angår os alle. Der gives ikke noget facit, men nok af tanker. Her er det meningen, at vi sidder i grupper og kort og godt taler sammen om disse spørgsmål. Der udleveres et sæt kort med i alt 36 spørgsmål. Det handler om nogle grundlæggende spørgsmål:

Hvor vigtigt er det for dig at vide, hvordan fremtiden tegner sig? Hvor vigtigt er det at være tryg – og hvad gør dig utryg? Hvor vigtigt er det at kende svaret – og hvad er ’sikker viden’, fx om verdens tilstand og fremtidens samfund?

Der gives så mange spørgsmål, som vi ikke rigtigt får talt sammen om, men de findes jo stadig, spørgsmålene. Så lad os mødes og brydes med dem i munter samtale.

Sted: konfirmandstuen, Skadevej 18, Klovborg. The og kaffe, lidt godt at spise og så ellers velkommen til snak om en ting.

Vel mødt! Kirsten Juul

Tirsdag d. 13. november kl. 19.30:

Sygehuspræst og foredragsholder Lotte Lyngby:

”Når Martha får stress”

Stress er i vor tid så udbredt, at alle kender nogen, der har måttet melde sig syge med stress. Hvis ikke de da selv på egen krop har prøvet, hvilket helvede det er at være dér, hvor stressen fylder det hele. Det her foredrag vil med baggrund i mine egne erfaringer som stress-ramt forsøge at tale stress-epidemien imod. Det er min tese, at det bibelske univers rummer et væld af redskaber og indsigter, som kan bruges til holde sig stressen fra døren. Ja, foruden alt det andet, som Jesus var, så har han også noget at byde på som stress-coach. Foredraget tager afsæt i min bog “Kære Martha – ord om Gud til et liv med stress”, som er udgivet på Unitas forlag foråret 2013.

Kan Jesus bruges som stresscoach? Har Bibelens gamle ord noget virksomt at sige ind i fortravlede nutidsliv? Det er er nogle af de spørgsmål, som dette foredrag vil tage livtag med.

Alle er velkomne, med venlig hilsen menighedsrådet

Kirketeater:

Tirsdag d. 2. oktober kl. 19.30:

Den barmhjertige samaritaner

Familieforestilling med én skuespiller i 9 roller på 40 minutter!

Kirketeateret leverer familieteater

i Klovborg kirke søn. d. 25. nov. kl. 14.00

Skuespiller Jens Jødal fremfører Jesus’ lignelse om ”Den barmhjertige samaritaner” i en underholdende og vedkommende udgave. Gennem en forestilling med masser af skør humor, hvor flere børn blandt menigheden kommer på scenen undervejs, giver Jødal samtidig menigheden noget at tænke over.

Jødal fastholder børn (og voksne) fra først til sidst, og forestillingen har fået rigtig meget ros for sin sjove og skæve historiefortælling. Forestillingen vil publikum noget – uanset alder

Fakta om forestillingen:

Målgruppe: Børn ca. 5 – 13 år, forældre og barnlige sjæle.

Varighed: Ca. 40 min.

Manuskript og skuespil: Jens Jødal.

Gratis entre.