Sogneudflugt 2019

for hele familien

for Tyrsting og Klovborg sogne.

Udflugten bliver i år lørdag d. 21. september og går vestpå med historisk sus fra anden  verdenskrig.

Der er afgang fra Klovborg kirkes p-plads kl. 8 og vi er tilbage her ca. kl. 18.

Turen går først til den historiske Mosevrå kirke, der ligger inden for militærets øvelsesområde, men stadig benyttes som kirke. Her vil vi holde en kort andagt v. Kirsten Juul. Undervejs serveres der en kop kaffe og rundstykker.

Derefter kører vi videre til en nok ret ukendt del af danmarkshistorien og skal besøge en tysk flygtninge-kirkegård ved Oksbøl. Oksbøl rummede i årene efter krigen en stor tysk flygtningelejr, der fungerede som en hel velfungerende provinsby og med egen kirkegård. Undervejs til kirkegården vil vi høre mere om denne del af Danmarkshistorien.

Middagen spiser vi på Ho Kro, der ligger meget tæt på vandet.

Og vi slutter turen af med besøg i bunkermuseet Tirpitz, hvor vi vil få en guidet rundvisning og tid til selv at gå rundt i de spændende omgivelser.

Der vil være kaffe og kage inden bussen vender hjemad.

Pris for hele turen er 200 kr. pr. person (under 18 år gratis) inkl. entreer og spisning (betales på turen).

Tilmelding nødvendig senest 5. september til Vagn H. Sørensen på 22480425 eller på vagn@aogv.dk