Åbningsgudstjeneste: Danske Kirkedage

I anledning af at Viborg Stift i år arrangerer kirkedagene inviterer Biskop Henrik Stubkjær alle stiftets menigheder til åbningsgudstjenesten i Herning Kristi Himmelfartsdag d. 30. maj kl. 14.00 på Torvet i Herning.

Vi arrangerer fælles kørsel i egne biler til Herning for at være med til denne gudstjeneste, men man kann selvfølgelig også køre derop selv. Ved fælleskørsel mødes i ved kirken i Klovborg kl. 12.45.

For at tilmelde sig skal man ringe til Vagn Sørensen på tlf. 22 48 04 25 - eller mail 8005@sogn.dk

De himmelske dage på Heden, danske kirkedage,

i Kristi Himmelfartsferien torsdag d. 30. maj til søndag d. 2. juni i Herning

Fredag d. 31. maj arrangerer vi

Sogneudflugt for familier med børn og andre

til kirkedagene. Her kører vi med bus fra Klovborg Kino afgang kl. 9.30 og hjemkomst kl. 16.00

Ved ”Himmelske dage på Heden” vil der foregå en mængde aktiviteter både for børn og voksne: teater, musik, koncerter, spisning, foredrag, debatter, bibelfortælling for voksne, genbrugsmodeshow, mulighedernes marked. Se selv på www.himmelskedage.dk

Eksempelvis kan vi nævne:

Fredag: kl. 11-12 Huset No 7 Scenen: drama, Den barmhjertige samaritaner a) varighed ca. 30. aldersgruppe: 5- 12 år   Bibelen for børn: Kirketeateret / ved skuespiller Jens Jødal,

Men gå selv ind og gå på opdagelse i det store program for ”De himmelske Dage på Heden”

Det er gratis at være med. Tilmelding senest d. 23. maj på mail 8005@sogn.dk eller tlf. 22480425

Sogneudflugt 2019

for hele familien

for Tyrsting og Klovborg sogne.

Udflugten bliver i år lørdag d. 21. september og går vestpå med historisk sus fra anden  verdenskrig.

Der er afgang fra Klovborg kirkes p-plads kl. 8 og vi er tilbage her ca. kl. 18.

Turen går først til den historiske Mosevrå kirke, der ligger inden for militærets øvelsesområde, men stadig benyttes som kirke. Her vil vi holde en kort andagt v. Kirsten Juul. Undervejs serveres der en kop kaffe og rundstykker.

Derefter kører vi videre til en nok ret ukendt del af danmarkshistorien og skal besøge en tysk flygtninge-kirkegård ved Oksbøl. Oksbøl rummede i årene efter krigen en stor tysk flygtningelejr, der fungerede som en hel velfungerende provinsby og med egen kirkegård. Undervejs til kirkegården vil vi høre mere om denne del af Danmarkshistorien.

Middagen spiser vi på Ho Kro, der ligger meget tæt på vandet.

Og vi slutter turen af med besøg i bunkermuseet Tirpitz, hvor vi vil få en guidet rundvisning og tid til selv at gå rundt i de spændende omgivelser.

Der vil være kaffe og kage inden bussen vender hjemad.

Pris for hele turen er 200 kr. pr. person (under 18 år gratis) inkl. entreer og spisning (betales på turen).

Tilmelding nødvendig senest 5. september til Vagn H. Sørensen på 22480425 eller på vagn@aogv.dk