Vedr. CORONA-situationen

Alle gudstjenester i begge kirker samt andre arrangementer i kirken og af menighedsrådet er aflyst ind til foreløbig efter påske.
Vedr. begravelser, bryllup og dåb kontaktes sognepræst Kirsten Juul, tlf. 75761233.
Følg iøvrigt med på kirkens hjemmeside.

 

 


Orglet i Tyrsting kirke har været under angreb

Orglet i Tyrsting kirke har været angrebet af borebiller og har været under observation i nogen tid. Men for at redde orglet og undgå en mere vidtgående renovering, har det nu været adskilt og behandlet mod billerne.

Orglet skulle nu være klar igen og er samtidig blevet opdateret og stemt, så det nu forhåbentligt kan holde mange år endnu.


Ny gravermedhjælper i Klovborg og Tyrsting 1. marts 2020

Menighedsråd har pr. 1. marts ansat Linda Laursen som gavermedhjælper ved de to kirkegårde. Linda er 43 år og bor i Horsens og glæder sig til at komme i gang med arbejdet på kirkegårdene. Hun har arbejdet på andre kirkegårde og ser meget frem til at bruge denne erfaring her hos os.

 Den nye struktur på kirkegårdene er nu, at der er en graver og en gravermedhjælper, der begge er tilknyttet begge kirkegårde og som skal dække ind for hinanden ved ferier og fridage lige som de med tiden vil deles om at være med ved de kirkelige handlinger.

Velkommen til Linda!

Ny organist i Klovborg og Tyrsting 1. marts 2020

Kære læsere.

Mit navn er Daniel, og jeg har sagt ja til at varetage opgaven som jeres kommende organist, hvilket jeg ser rigtig meget frem til.

Jeg er 28 år gammel og bor i Malling med min kone og vores lille søn, der blev født i august måned sidste år. Til dagligt studerer jeg til organist på kirkemusikskolen i Aarhus, selvom jeg dog har barselsorlov fra studierne i dette skoleår. Jeg regner med at blive færdiguddannet organist fra kirkemusikskolen i sommeren 2022.

Ved siden af mine studier, så underviser jeg også i klaver i Malling, og jeg har undervist i musik både privat og på musikskoler. Når jeg holder fri, bruger jeg dog mest af min tid sammen med familien. Derudover går jeg også til svømning flere gange om ugen og nyder det hyggelige samvær over god mad.

Til sidst vil jeg bare gerne sige, at jeg glæder mig til at lære både jer og orglerne i Klovborg og Tyrsting meget bedre at kende.