Vedr. CORONA-situationen

Begrænsninger fremover ved gudstjenesterne i kirken.

I forbindelse med Covid-19-krisen er der en række foranstaltninger, der fremover skal overholdes ved gudstjenester: afspritning af hænder, afstand mellem kirkegængerne. Også ved nadveren vil der være nogle restriktioner.

Vi vil overholde alle de nødvendige regler og håbe, at det på et tidspunkt må få en ende med alle disse afstandsregler.

Begravelser i corona-tiden.

Vi har holdt nogle få begravelser i Klovborg kirke siden nedlukningen, og desværre har man ikke måttet få alle sine gæster med i kirken, som man gerne ville. Nu lukkes der op for, at der må være flere gæster ved begravelser og ved bisættelser. En særlig mulighed er nu, at vi holder HELE begravelsen udendørs. Så må der deltage langt flere gæster, end hvis vi skal være ind i kirken.

Antal kirkegængere ved gudstjenester:

Fra d. 18. maj må der nu være 52 personer i Klovborg kirke incl. kirkens personale. I Tyrsting kirke må der være 44 personer incl. kirkens personale.


Konfirmationen i Klovborg har vi været nødt til at udsætte og vil i stedet blive 
SØNDAG D. 23. AUGUST kl. 9.00 og kl. 11.00 

Endelig får vi lov til at holde konfirmation, og så skal der virkelig være fest!

På grund af corona-krisen har folkekirken været nødsaget til at lukke ned for alle gudstjenester siden d. 13. marts, det er sket i takt med hele samfundets nedlukning.

Det er gået ud over vores konfirmander, men konfirmationen er ikke aflyst, den er kun flyttet.

 Konfirmandundervisningen følger skolen, hvorfor der ikke er nogen undervisning, så længe skolen er lukket.

 

 


Orglet i Tyrsting kirke har været under angreb

Orglet i Tyrsting kirke har været angrebet af borebiller og har været under observation i nogen tid. Men for at redde orglet og undgå en mere vidtgående renovering, har det nu været adskilt og behandlet mod billerne.

Orglet skulle nu være klar igen og er samtidig blevet opdateret og stemt, så det nu forhåbentligt kan holde mange år endnu.


Ny gravermedhjælper på kirkegårdene

Vi er glade for, fra 26. maj 2020, at kunne byde velkommen til gravermedhjælper Heinrich Lohmann Bomholt, der fremover vil have sin gang på de to kirkegårde.

Heinrich er 53 år og bor i Horsens. Han er uddannet anlægsgartner og har erfaring fra flere kirkegårde.

Tag godt i mod ham på kirkegårdene og i kirken!

Ny organist i Klovborg og Tyrsting 1. marts 2020

Kære læsere.

Mit navn er Daniel, og jeg har sagt ja til at varetage opgaven som jeres kommende organist, hvilket jeg ser rigtig meget frem til.

Jeg er 28 år gammel og bor i Malling med min kone og vores lille søn, der blev født i august måned sidste år. Til dagligt studerer jeg til organist på kirkemusikskolen i Aarhus, selvom jeg dog har barselsorlov fra studierne i dette skoleår. Jeg regner med at blive færdiguddannet organist fra kirkemusikskolen i sommeren 2022.

Ved siden af mine studier, så underviser jeg også i klaver i Malling, og jeg har undervist i musik både privat og på musikskoler. Når jeg holder fri, bruger jeg dog mest af min tid sammen med familien. Derudover går jeg også til svømning flere gange om ugen og nyder det hyggelige samvær over god mad.

Til sidst vil jeg bare gerne sige, at jeg glæder mig til at lære både jer og orglerne i Klovborg og Tyrsting meget bedre at kende.